Video: Ronda Rousey bijt oor van vrouw af in teaserclip van dronken geschiedenis

opzwepende dronken geschiedenis

https://youtu.be/25bdNncvbKs

Welnu, nu Ronda Rousey een gevecht heeft gepland, is het tijd voor de wereld om zich voor te bereiden op een heleboel Rowdy Ronda op televisie.

Hierboven uitgelicht is een voorproefje van de voormaligeUFCVrouwen bantamgewicht kampioen op Comedy Central's Drunk History, waarin ze het oor van een andere vrouw afbijt.In het bovenstaande segment is Rousey samen met actrice Kat Dennings te zien in een verhaal over een vrouw genaamd Sadie Farrell, die beter bekend was onder haar bijnaam, Sadie the Goat. Rousey speelt een personage genaamd Gallus Mag, een uitsmijter uit New York die in het verleden een woordenwisseling had met Sadie waarbij ze een stuk van haar oor afbeet.

Het segment van Drunk History met Ronda Rousey wordt deze week uitgezonden op Comedy Central.

Rousey maakt haar Octagon-retour in een titelwedstrijd tegen de huidige UFC-damebantamgewichtkampioen Amanda Nunes in het hoofdevenement van UFC 207, dat plaatsvindt op zaterdag 30 december vanuit de T-Mobile Arena in Las Vegas, Nevada.

Bezoek ons ​​hier op MMANews.com op 30/12 voor live, ronde-voor-ronde resultatenverslaggeving van de UFC 207 pay-per-view.