Volkov wil Rozenstruik snel afmaken zodat hij terug kan naar Rusland

Alexander Volkov, Jairzinho Rozenstruik

(Jeff Bottari / Zuffa LLC)

Alexander Volkov zou het liefst snel een einde maken aan zijn gevecht met Jairzinho Rozenstruik zodat hij kan terugkeren naar zijn thuisland Rusland.

De 33-jarige zwaargewicht zal Rozenstruik ontmoeten opUFCVegas 56 vanavond voor zijn tweede UFC-hoofdevenement op rij.Wanneer vroeg op de UFC Vegas 56 mediadag hoe hij het gevecht ziet verlopen, gaf Drago toe dat spitsen zoals hij en Rozenstruik elkaar soms kunnen opheffen als ze op elkaar zijn afgestemd.

Het is moeilijk te voorspellen, weet je? Want soms wanneer twee grote spitsen vechten, zoals elkaar ontmoeten in de Octagon, kan het gevecht soms een beetje saai zijn. Omdat ook vechter graag een beetje bang is of zoiets.

De twee zwaargewichten hebben in hun respectievelijke carrières veel overwinningen behaald en hebben samen tien overwinningen behaald in de UFC. Volkov is van plan om dingen snel voor elkaar te krijgen, ondanks de taaiheid van Bigi Boy.

Volkov kwam te kort in zijn laatste gevecht tegen Tom Aspinall. (Zuffa LLC)

Ik geloof, of ik wil dit gevecht vroeg beëindigen omdat het de gemakkelijkste manier is om dit gevecht te beëindigen en terug te gaan naar Rusland. Dus ik zal zeker proberen de mogelijkheid te vinden om hem uit te klokken. Maar we zullen zien hoe het gaat, want hij (heeft) een stoere kin, een stoer hoofd, dat zeker. Veel mensen slaan hem op zijn hoofd en het doet hem niets. Maar ik zal proberen niet alleen te slaan, misschien te schoppen, dus we zullen zien.

Beide mannen zullen proberen te herstellen van verliezen in hun meest recente periodes.

Rozenstruik verloor een unaniem besluit van Curtis Blaydes tijdens UFC 266, terwijl Volkov werd ingediend door Tom Aspinall in de eerste ronde van hun main event-gevecht in maart. Aspinall en Blaydes zijn ingesteld op: kop UFC Fight Night Londen in juli.

Dit gevecht met Rozenstruik zal door Volkov's zesde main event-slot zijn sinds hij in 2016 bij de UFC kwam.

Wat vind je van Volkovs voorspelling voor zijn gevecht met Rozenstruik?