Volledige Fight Card aangekondigd voor Invicta FC 11: Cyborg vs. Tweet

cristian cyborg justino

Invicta FC heeft op dinsdag 27 januari het volgende …

Invicta FC 11: Cyborg vs. Tweet Full Fight Card

Kansas City, Mo. – Invicta Fighting Championships heeft vandaag de volledige vechtkaart voor Invicta FC 11 aangekondigd, die live en exclusief zal worden gestreamdUFCFight Pass vanuit het Shrine Auditorium in Los Angeles op vrijdag 27 februari.

In het hoofdgevecht van de avond zal Invicta FC-kampioen vedergewicht Cristiane 'Cyborg' Justino (12-1, 1 NC) terugkeren in actie en haar titel verdedigen tegen de Canadese uitdager Charmaine 'Not So Sweet' Tweet (6-4).

Justino was oorspronkelijk gepland om in december vorig jaar Invicta FC 10 te headlinen, maar werd gedwongen van de kaart te gaan nadat ze een scheur over de volledige dikte van het voorste talofibulaire ligament in haar linkerenkel had opgelopen. Ze heeft niet meer deelgenomen aan MMA sinds juli 2013, toen ze Marloes Coenen versloeg via TKO in de vierde ronde bij Invicta FC 6 om de 145-pond-riem te veroveren.

Na te hebben deelgenomen aan het eerste lichtgewicht gevecht in de geschiedenis van Invicta FC, keert Tweet terug naar de vedergewichtdivisie na vijf van haar laatste zes gevechten te hebben gewonnen. Tijdens haar meest recente optreden, bij Invicta FC 8 in september 2014, stopte ze Veronica Rothenhausler via TKO in de eerste ronde om haar zesde carrière in de eerste ronde te behalen.

Twee veelgeprezen strogewichten delen de schijnwerpers van het co-main event, terwijl de ongeslagen 21-jarige Alexa Grasso (6-0) uit Mexico de 20-jarige Japanse prospect Mizuki Inoue (8-3) ontmoet.

DeAnna 'The Argentine Assassin' Bennett (6-0) brengt een smetteloos record tot 115 pond voor haar strogewichtdebuut, samen met de onlangs ondertekende inzendingsspecialist Lynn 'Lights Out' Alvarez (6-3).

Afronding van de hoofdkaart van vier gevechten is een bantamgewicht-schroot tussen de Mexicaanse knock-outkunstenaar Irene 'Robles' Aldana (4-1) en promotionele nieuwkomer Melanie LaCroix (3-2).

De volledige kaart van acht gevechten voor Invicta FC 11 is hieronder te vinden:

Vedergewicht titel: Cristiane 'Cyborg' Justino (12-1, 1 NC) vs. Charmaine Tweet (6-4)
Strogewicht: Alexa Grasso (6-0) vs. Mizuki Inoue (8-3)
Strogewicht: DeAnna Bennett (6-0) vs. Lynn Alvarez (6-3)
bantamgewicht: Irene Aldana (4-1) vs. Melanie LaCroix (3-2)
Strogewicht: Jamie Moyle (1-0) vs. J.J. Aldrich (1-0)
Strogewicht: Brianna Van Buren (3-1) vs. Amy Montenegro (5-1)
vlieggewicht: Christine Stanley (3-1) vs. Emily Corso (4-0)
vlieggewicht: Kristi Lopez (2-0) vs. Aspen (0-0)

Tickets voor Invicta FC 11 zijn vanaf donderdag 29 januari verkrijgbaar via ticketmaster.com.

Ga voor meer informatie naar InvictaFC.com.

Over Invicta FC:
Invicta Fighting Championships is een wereldkampioenschap, all-pro mixed martial arts (MMA) vechtserie die is bedoeld om vrouwelijke atleten een belangrijk platform te bieden om hun vaardigheden op een consistente basis aan te scherpen. Invicta, opgericht in 2012 door Shannon Knapp, de oude MMA-directeur, zet zich in om de toekomstige groei van MMA voor vrouwen te pionieren door de best mogelijke match-ups tussen vrouwelijke concurrenten te promoten en toekomstige supersterren van de sport te identificeren en te ontwikkelen. Ga voor meer informatie naar InvictaFC.com, volg Invicta op Twitter (@InvictaFights) en vind Invicta leuk op Facebook (Facebook.com/InvictaFights).

Praat hierover op onze official FACEBOOK pagina, of op onze officiële TWITTER bladzijde. U kunt er ook over praten in onze populaire FORUM .