Vrouwelijke MMA-vechter Betina Baino tweemaal gearresteerd voor openbare naaktheid

dan ooit

De vrouwelijke MMA-vechter Betina Baino is de afgelopen week twee keer gearresteerd omdat ze naakt door de straten van Brazilië liep.

Baino bood de volgende verklaring voor haar acties aan de Braziliaanse media: G1 :

Ik ben niet naakt, ik ben natuurlijk. Wat niet natuurlijk is, is dat we geen gezondheidszorg hebben. Wat niet natuurlijk is, is dat een atleet een prostituee wordt om te overleven. Wat niet natuurlijk is, is een prostituee die rijk zou worden zonder [trucs]. Ik denk dat het normaal is [om te lopen] zonder kleren omdat ik gezond ben, ik ben mooi, vertelde Baino aan G1. Het is een tirade. In MMA had ik de kans om terug te vechten omdat ik er klaar voor ben. Ik weet wat er gaat komen. Nu ik niet de minimumvereiste heb om mijn regering te hebben. Zonder veiligheid, geen eten, geen huis. Dus ik wilde protesteren en opriepen tot president Dilma. Ik weet het niet. Ik vraag haar om onze hulp te vragen aan de mensen die het beste doen.

Na haar eerste arrestatie werd Baino naar een plaatselijke psychiatrische instelling gebracht voor een psychologisch onderzoek. Volgens haar gegevens heeft Baino een geschiedenis van psychische problemen die onder medisch toezicht staan.

Praat hierover op onze official FACEBOOK pagina, of op onze officiële TWITTER bladzijde. U kunt er ook over praten in onze populaire FORUM .