Waar zijn we in hemelsnaam getuige van met Khamzat Chimaev?

Khamzat Chimaev

Khamzat Chimaev, Afbeelding tegoed: Chris Unger/Zuffa LLC

Het is een Khabib!

Het is een hype-trein!ZijnKhamzat Chimaev!

Na de laatste krachttoer van MMA-moloch Khamzat Chimaev, doen mensen minder met loensen en ogen wrijven omdat het duidelijk wordt dat ze iets speciaals zien - wat het ook is.

Khamzat Chimaev, in staat om twee overwinningen in één week bijeen te brengen.

Khamzat Chimaev, in staat om vier overwinningen aan elkaar te rijgen terwijl hij slechts één treffer leed.

Is dit echt? Leven we binnen een wereld van videogames met de ziekste speler ter wereld die deze cheatcode van een monster bestuurt? Wat is hier in hemelsnaam aan de hand?

Ik heb me nooit in de problemen gevoeld. Ik doe dit met al mijn tegenstanders - ik verpletter ze allemaal, eerste ronde, tweede ronde. Ik heb zeven overwinningen, zeven finishes – Khamzat Chimaev na het verslaan van John Phillips

UFC FIGHT NIGHT: JOHN PHILLIPS vs KHAMZAT CHIMAEV volledig gevecht - YouTube

Khamzat Smesh. UFC-slachtoffer #1- John Philips

Toen Khamzat Chimaev op het toneel verscheen als een vlaag van vuurrook toen hij John Phillips op 16 juli 2020 in elkaar sloeg, was de algemene reactie: 'Heh, die kerel ziet er best goed uit. Maar nogmaals, Phillips heeft niet echt een grondspel, dus...

Oke dan. Op naar de volgende knaller.

Ik hou van hoe getalenteerd deze man is. We gooiden het beste vooruitzicht uit het VK naar hem en die jongen is een badass. Die jongen is een legitieme geweldige vechter. (Chimaev) liet het lijken alsof hij daar niet thuishoorde. ... Het kind is legitiem. Hij is echt en hij weet het en ik vind het geweldig - Dana White na de overwinning van Chimaev op Rhys Mckee

UFC resultaten Fight Island 3: Rhys McKee verliest debuut van een indrukwekkende Kmamzat Chimaev in Abu Dhabi - Belfast Live

Khamzat Smesh. UFC-slachtoffer #2- Rhys McKee

Een week later verhoogde Chimaev de intensiteit van zijn eigen Smesh Machine naar een ander niveau op zijn schijnbaar oneindige barometer en sloeg Rhys McKee via TKO drie minuten in de eerste ronde.

Maar Borz wilde meer. Borz had nog steeds honger. Zoveel dater waren gedachten om twee tegenstanders klaar te hebben om te worden gevoedvooraf,tot groot ongenoegenvan de volgende tegenstander, Gerald Meerschaert.

Er is nu geen twijfel. @KChimaev is DE WAARHEID. – Joe Rogan momenten na Chimaev's derde UFC overwinning.

VIDEO: Khamzat Chimaev wint 17-seconden knock-out bij UFC Vegas 11

Khamzat Smesh. UFC-slachtoffer #3 – Gerald Meerscheart

Borz wilde meer. Borz had nog steeds honger.

Helaas is een van de vele bijwerkingen van COVID-19 dat het je eetlust belemmert. DusChimaev moest zitten, wacht en lik zijn karbonades voordat hij weer feestviert zoals hij zei dat hij zou doen .

En oh, dat deed hij na het verslinden van The Leech at UFC 267 .

Khamzat Chimaev dient Jingliang Li in bij UFC 267 | Aziatische MMA

Khamzat Smesh. UFC-slachtoffer #4 – Li Jingliang

Ik word nu de Borz. Ik eet iedereen. – Khamzat Chimaev na het verslaan van Li Jingliang

Dus oké, genoeg is genoeg. Het is duidelijk dat we niet met een normaal mens te maken hebben, laat staan ​​met een normale MMA-jager. Maar toch blijft de vraag, waar zijn we in godsnaam getuige van?

Zijn we getuige van het verhaal van de meest veelbelovende hype-trein van allemaal die schokkend zal ontsporen?

Zijn we getuige van het fundament dat wordt gelegd voor de grootste, meest opwindende droomwedstrijd in de geschiedenis van de weltergewichtdivisie als we er ooit op terugkijken, inKamaru Usmantegen Khamzat Chimaev.

Khamzat Chimaev, Kamer van Koophandel

Khamzat Chimaev, Kamaru Usman (Image Credits: Chris Unger/Zuffa LLC & Alex Menendez/Getty Images)

Of spelen Oesman, fans en elk van de toekomstige slachtoffers van Chimaev allemaal gewoon een rol in wat een carrièreverhaal zal zijn dat anders is dan alle andere in de geschiedenis van onze sport?

Op dit moment kan niemand dat echt beantwoorden, maar zoals bij elk goed spannend drama, zal het leuk zijn om erachter te komen. In de tussentijd is het goed, koop in de hype. Het is gratis en het is heerlijk.

Er is geen hoeveelheid superlatieven die Khamzat Chimaev recht kunnen doen in dit stadium van de route van deze hype-trein. Dus mijn advies: vecht er niet tegen. Geniet gewoon van de welverdiende hype.

Ja, rationeel gezien zijn er nog steeds een heleboel vragen over Khamzat Chimaev, maar het is oké. Doe nu mee met de hype, vermijd de haast.

Omdat hype leuk is, mijn vrienden. Het voedt de verbeelding. En zowel Chimaev als onze verbeelding viert feest elke keer dat hij de Octagon binnengaat.