Winnaars UFC Vegas 66 prestatiebonus

  UFC Vegas 66-bonussen
(Chris Unger/Zuffa LLC)

De UFC sloot 2022 af met een verrassend gestapeld Fight Night-evenement dat uiteindelijk een solide avond vol actie voor fans opleverde.

Er waren een aantal strijders dat verdiende waarschijnlijk Performance of the Night-bonussen, maar slechts twee resultaten van de hoofdkaart verdienden die eer, terwijl Fight of the Night naar een lichtgewicht schroot ging dat veel fans voorafgaand aan het evenement hadden omcirkeld.

Optredens van de nacht

Matchups tussen spits en grappler vormen de basis van MMA en de oorsprong van de UFC, en zelfs vandaag de dag krijgen we voorbeelden van die stijlclash met periodes als Michał Oleksiejczuk vs. Cody Brundage.Gedurende de eerste paar minuten leek het erop dat het worstelen van Brundage een probleem zou kunnen vormen voor Oleksiejczuk, maar 'Hussar' kreeg uiteindelijk de toppositie om meedogenloos te regenen. gemalen en pond en beëindig het gevecht.

De finish in de eerste ronde was die van Oleksiejczuk tweede op rij , en de 27-jarige verdiende ook $ 50.000 extra om het jaar af te sluiten.

De meeste fans verwachtten waarschijnlijk dat de vedergewicht-wedstrijd tussen Alex Caceres en Julian Erosa een behoorlijke technische strijd zou worden, maar Caceres gebruikte het moment uiteindelijk om de meest indrukwekkende overwinning uit zijn carrière te behalen.

Na een heen en weer openen van het gevecht miste 'Bruce Leeroy' een linkerhand en volgde die onmiddellijk met een trap van dezelfde kant dat overrompelde Erosa volledig en stuurde hem naar de mat.

Caceres zwermde Erosa om de eerste knock-out van zijn UFC-carrière, die 'Bruce Leeroy' terecht een Performance of the Night-bonus opleverde.

Gevecht Van De Nacht

Het lichtgewichtgevecht tussen Drew Dober en Bobby Green duurde slechts ongeveer anderhalve ronde, maar in die tijd voldeden beide mannen aan de verwachtingen die veel fans hadden voor de matchup.

In de openingsronde nam Dober het midden van de kooi in, maar een ontspannen Green leek comfortabel van buitenaf te werken met zijn prik en tegenaanvallen. Dober slaagde er nog steeds in om een ​​paar flinke klappen uit te delen, maar de 34-jarige liep na de eerste vijf minuten aanzienlijk achter in de algemene opvallende statistieken.

De tweede ronde begon grotendeels hetzelfde als de eerste, hoewel Dober's pogingen om meer kicks en body shots te mixen al snel de zaken gelijk begonnen te krijgen. Die gevarieerde opvallende aanpak en constante druk wierp uiteindelijk zijn vruchten af ​​toen Dober Green betrapte terwijl hij stil tegen de kooi stond en een enorme linkse hoek .

De overwinning van Dober heeft hem waarschijnlijk gevestigd als kandidaat voor een Performance of the Night-bonus, maar het succes dat Green had in de eerste ronde maakte dit gevecht de Fight of the Night meer dan waard en een extra $ 50K voor beide mannen.

Wat vind je van de bonuswinnaars van UFC Vegas 66?

0 reacties

MMA Twitter reageert op Jared Cannonier die Sean Strickland overtreft tijdens UFC Vegas 66

MMA Twitter reageert op Arman Tsarukyan die Damir Ismagulov versloeg tijdens UFC Vegas 66

UFC Vegas 66 Resultaten & Hoogtepunten: Cannonier Outworks Strickland

MMA Twitter reageert op Alex Caceres hoofd die Julian Erosa schopt