XFC probeert buzz te creëren voor Wanderlei Silva vs. Chael Sonnen in Brazilië

Chael Sonnen vs Wanderlei Silva

Na het XFC International 7-evenement in Sao Paulo, Brazilië op zaterdagavond, werd een poging gedaan om wat buzz te creëren voor een mogelijk gevecht tussen Wanderlei Silva en Chael Sonnen in Brazilië.

Silva, die als gastanalist voor het evenement diende, werd na de show door XFC-president Myron Molotky gevraagd of hij geïnteresseerd zou zijn om tegen Sonnen te vechten.

Ben je klaar om dit te doen? Laten we dit doen, zei de XFC-president tegen Silva na het hoofdevenement.

Silva reageerde door te zeggen: Als [Sonnen] het gevecht accepteert, waarom niet? ik zou het doen. Waarom niet? Ik ben hier. Kom het halen.

Silva en Sonnen dienden als coaches voor het meest recente seizoen van The Ultimate Fighter Brazil, en er werd verwacht dat ze aan het einde van het seizoen tegen elkaar zouden vechten. In plaats daarvan werd de wedstrijd verplaatst vanwege een blessure opgelopen door Silva.

Gepland om plaats te vinden opUFC175, werd Silva vs. Sonnen uiteindelijk gesloopt toen Silva weigerde een pre-fight-drugstest af te leggen, en Sonnen faalde voor zijn.

Praat hierover op onze official FACEBOOK pagina, of op onze officiële TWITTER bladzijde. U kunt er ook over praten in onze populaire FORUM .