Categorie: Pfl Nieuws

Kayla Harrison vs. Cindy Dandois krijgt hoogste factuur voor PFL 6

Het hoofdevenement voor PFL 6 zal Kayla Harrison vs. Cindy Dandois bevatten. De actie vindt plaats op 25 juni en wordt LIVE uitgezonden op ESPN2.

2021 PFL Play-offs 2: Harrison vs. Fabian Resultaten, bezienswaardigheden en geluiden

2021 PFL Playoffs 2 is in volle gang en we brengen je alle resultaten, bezienswaardigheden en geluiden van de hoofdkaart hier op MMA News!

PFL 6: Harrison vs. Dandois vindt vanavond live plaats op ESPN2

PFL 6 vindt vanavond plaats op ESPN2 en de voorlopige kaart wordt uitgezonden op ESPN+. Krijg de volledige primeur van het evenement van vanavond binnen!

Volledige kaart voor 2021 PFL Finale Feat. Kayla Harrison & Claressa Shields

De volledige kaart- en kijkinformatie is vrijgegeven voor de finale van het PFL-seizoen 2021, gepland voor woensdag 27 oktober.

Anthony Pettis en Clay Collard Headline PFL 1 voor seizoen 2021

Anthony Pettis en Clay Collard zullen het tegen elkaar opnemen in het eerste PFL-evenement van hun seizoen 2021. De PFL maakte de line-up bekend voor hun

Het PFL Wereldkampioenschap 2021 vindt vanavond live plaats

Het PFL Wereldkampioenschap 2021 zal in totaal zes wereldtitelgevechten bevatten, waarbij de winnaar van elk gevecht $ 1 miljoen mee naar huis neemt.

Een historisch monument waar PFL vanavond de UFC kan overtreffen

Vanavond, in de PFL-seizoensfinale van 2021, zou de PFL een historisch monument kunnen bezitten dat de UFC of een andere promotie kan claimen.

Claressa Shields maakt 2022 Forbes 30 Under 30-lijst

Olympisch boksen gouden medaillewinnaar en PFL-atleet Claressa Shields heeft de 2022 Forbes 30 Under 30-lijst gemaakt onder de categorie Sport.

Claressa Shields dreigt Jake Paul en team aan te klagen wegens laster

Claressa Shields is bereid om de strijd met Jake Paul aan te gaan buiten de boksschool en in de rechtbank.

PFL 4 Fight Card aangekondigd

Anthony Pettis en Lance Palmer krijgen de kans om het tij te keren bij PFL 4. De Professional Fighters League zet hun reguliere seizoen voort

Peter Murray van PFL beweert dat Claressa Shields toegewijd blijft aan MMA

Claressa Shields zal voor het seizoen 2022 terugkeren in de Professional Fighters League, volgens promotiedirecteur Peter Murray.

PFL kondigt nieuwe ESPN Broadcasting-deal aan temidden van Harrison Talks

De PFL heeft zijn uitzendovereenkomst met ESPN verlengd voor het competitieseizoen van 2022 en daarna, te midden van contractbesprekingen met zijn grootste ster.

Claressa Shields verslaat Brittney Elkin voor PFL 4

De huidige onbetwiste bokskampioen Claressa Shields denkt niet dat Brittney Elkin er vertrouwen in heeft om de strijd aan te gaan bij PFL 4.

Voormalig UFC-kampioen Fabricio Werdum onbeslist over PFL-toekomst

Voormalig UFC-kampioen zwaargewicht, Fabricio Werdum, weet niet zeker wat de toekomst in petto heeft. Vanaf nu wil Werdum dat zijn PFL-contract herzien wordt.

Taylor zou dol zijn op Shields om MMA te dumpen en zich alleen op boksen te concentreren

De onbetwiste lichtgewichtkampioen Katie Taylor heeft Claressa Shields geprezen voor haar onderneming in MMA, maar vindt dat ze zich op boksen moet concentreren.

Claressa Shields bestrijdt Jake Paul na eerste verlies trollen

Claressa Shields heeft gereageerd op de recente kritiek van Jake Paul na haar eerste MMA-verlies in haar carrière op woensdag bij het PFL Championship.

Verslag: Kayla Harrison's terugkeer naar PFL raakt plotselinge wegversperring

Niet zo snel: Olympisch gouden medaillewinnaar Kayla Harrison mikt misschien toch niet op een three-peat als lichtgewicht kampioene voor dames van de PFL.

Coker op Harrison/PFL: ik hoop dat ze iemand voor haar kunnen vinden om tegen te vechten

Bellator-president Scott Coker zet vraagtekens bij de beslissing van Kayla Harrison om opnieuw te tekenen bij de PFL en niet bij Bellator of de UFC.

Kayla Harrison's seizoensopener ingesteld als PFL 3-koppelingen aangekondigd

Kayla Harrison en een aantal andere opmerkelijke namen hebben hun openingsparen voor het seizoen van dit jaar, met de PFL 3-kaart aangekondigd.

PFL kondigt Challenger Series aan om aanstormend talent te scouten

De PFL heeft een 'Dana White's Contender Series'-achtige show aangekondigd die in 2022 zal beginnen om MMA-vooruitzichten een kans op een contract te geven.